Med fokus på kunde og bærekraft

 

Fra idé til produkt

Ny Plast As leverer alt av teknisk plast og holder til i Aremark, en hyggelig liten kjøretur fra E6 og svenskegrensen. Med alt i eget hus er vi eksperter på fleksibilitet, rask levering og tett kommunikasjon med våre kunder. Vi leverer til alle bransjer, fra tungindustri og industridesignere til varehandel, matproduksjon, helse og resirkulering. Nasjonalt og internasjonalt.

Du har idéen, vi skaper produktet. Alt under samme tak, kortreist, fleksibelt og raskt.

 

Innovativt og fremoverlent

Ny Plast AS jobber med teknisk plast, hovedsakelig vakuumforming og beskjæring av termoplast fra plater og folie. Alt det nyeste av teknologi og maskiner sørger for at vi alltid ligger i forkant av bransjen globalt – ingen utfordring for liten eller stor.

 

Bærekraft et konkurransefortrinn

Vi brenner for bærekraftig drift og ser det som et konkurransefortrinn, ikke minst i årene som kommer. 95 prosent av vår plast gjenvinnes, resten går til energigjenvinning. Nesten halvparten av energibruket i vår produksjon hentes fra egne solcellepanel på taket.

 

Familiebedrift  

Familiebedriften Ny Plast AS startet opp i Trøndelag i 1968 med far Øystein Fagereng ved roret. Seks år senere flyttet bedriften til Aremark som kommunens eneste industribedrift, noe den fremdeles er.

I dag er det vi, Fagerengs barn; Benthe, Vidar, Svein og Magne som har tatt bedriften videre inn i fremtiden. Med fire ansatte i tillegg til oss og et stort og bredt kunderegister, omsetter vi for nærmere 20 millioner årlig. For oss er det viktig å finne løsninger i tett kommunikasjon med kunde. Selv om vi er fremoverlent teknologisk sett, er vårt arbeidsmiljø og vår omgang med kunder tilbakelent og nedpå, samtidig profesjonell og produktiv. Her er alle velkomne.

Les mer om bedriftens historie